Obrolan:Pilem

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Naha bet Pilem nya? sanés Film?--JamalSq (sawala) 1 Agustus 2015 13.05 (UTC)

Margi kecap film nu asalna tina basa Walanda tos diserep kana basa Sunda janten kecap pilem, mangga salengkepna tiasa ditingal dina Kamus Sunda Danadibrata. Nuhun A.R Dipusparaga (sawala) 3 Agustus 2015 03.07 (UTC)