Obrolan:Zébra

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sampurasun!

Pami ditungting mah ieu téh seueur kénéh kecap Zebra anu teu nganggo é curek gening. Pamugi tiasa diperenahkeun. Haturnuhun. Dian Émbarsari (sawala) 2 Agustus 2015 13.49 (UTC)