Daniel Radcliffe

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe leuwih dipikawanohna ku ngaran Daniel Radcliffe (gumelar di Fullham, London, Inggris, 23 Juli 1989) nyaéta saurang aktor asal Inggris[1][2]. Daniel mangrupa anak dari pasangan Alan Radcliffe jeung Marcia Gersham[1][2]. Bakat aktingna geus dimimitian ti keur Daniel ilubiung di sawatara produksi di sakola[2]. Sanggeus karirna anu gumilang dina ngabéntangan katujuh sékuél Harry Potter, anu diangkat tina novel kasohor karangan JK Rowling nu sumebar ka sakuliah dunya[2]. Daniel jadi rumaja pangbeungharna di Inggris, ku panghasilan 42 juta pound, ngaleuwihan Kiera Knightley, Emma Watson, Ruppert Grint, jeung Robert Pattinson[1].

Filmografi[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c Daniel Radcliffe Bio - Kidzworld Diakses 28 Juli 2015
  2. a b c d e f g h i j k l m n o Daniel Radcliffe Diakses 28 Juli 2015
Soekarno.jpg