Emma Watson

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Emma Watson
Watson taun 2017
GumelarEmma Charlotte Duerre Watson[1]
15 April 1990 (1990-04-15) (yuswa 30)
Perancis Paris, Prancis
KabangsaanBritania Raya
Alma materUniversitas Brown (Sastra Inggris)[2]
PagawéanAktris, model
Taun aktip1999–ayeuna
KolotnaJacqueline Luesby
Chris Watson
KulawargaAlex Watson (adik)
Situs web
www.emmawatson.com Tanda tangan

Emma Watson (Emma Charlotte Duerre Watson, gumelar di Paris, 15 April 1990; umur 30 taun) mangrupa aktris sareng modél anu ti Inggris. Watson kaceluk maén karakter Hermione Granger dina séri film Harry Potter saprak yuswa salapan taun. Sateuacanna, anjeunna parantos ukur ngalaksanakeun sababaraha pagelaran drama di sakola na.[3] Ti 2001 dugi ka 2011, Watson dibéntangan dina sagala film "Harry Potter", bareng jeung Daniel Radcliffe jeung Rupert Grint.[4]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Emma Watson". Late Show with David Letterman. CBS. 8 July 2009. No. 3145.
  2. Emma Watson Graduate From Brown University. Dailymail.
  3. Kehr, Dave. "Emma Watson". The New York Times. http://movies.nytimes.com/person/300014/Emma-Watson. Diakses pada 12 January 2008 
  4. Warner Bros. (23 March 2007). Daniel Radcliffe, Rupert Grint and Emma Watson to Reprise Roles in the Final Two Instalments of Warner Bros. Pictures' Harry Potter Film Franchise. Rilis pérs. Diaksés dina 23 March 2007.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Wikiquote logo
Wikiquote mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca
[[:su:q:{{{1}}}|{{{1}}}]]