Rupert Grint

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rupert Grint
Rupert Grin, 2018
BabarRupert Alexander Lloyd Grint
24 Agustus 1988 (1988-08-24) (yuswa 32)
Britania Raya Inggris Hertfordshire, Britania Raya
PakasabanAktor
Taun aktif2001–ayeuna

Rupert Alexander Lloyd Grint [1] (gumelar di Hertfordshire, Inggris, 24 Agustus 1988; umur 32 taun) mangrupikeun aktor Inggris anu kalebet peranna salaku Ron Weasley dina film Harry Potter.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "harrypotter.warnerbros.co.uk". Warner Bros. (Flash: click appropriate actor's image, click "Actor Bio") (Official site). 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg