Kim Hye-soo

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kim Hye-soo

Kim Hye-soo (gumelar di Busan, Koréa Kidul, 5 Séptémber 1970; umur 48 taun) nyaéta saurang aktris asal Koréa Kidul.[1][2] Lain jago akting wungkul, Hye-soo ogé mangrupa palukis anu rancagé.[1] Hye-soo mangrupa lulusan jurusan Pilem jeung Téater ti Universitas Dongguk, sarta Jurnalistik jeung Komunikasi Massa ti Universitas Sungkyunkwan.[1] Kim Hye-soo debut dina pilem Ggambo (1986) nalika di SMA kelas 1 kénéh.[2] Ti harita Hye-soo loba ngabéntangan drama tipi.[2] Tapi pilem anu ngagedékeun ngaranna mah nyaéta Hypnotized (2004), The Red Shoes (2005) jeung Tazza: The High Rollers (2006).[2]

Filmografi[édit | édit sumber]

Pilem[édit | édit sumber]

Sérial tipi[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at au av aw ax ay az ba bb bc bd be Kapanlagi.com, Kim Hye Soo, Diaksés 2 Agustus 2015.
  2. a b c d e f g h Asiae.co.kr, Actress Kim Hye-soo's Movie Picks, Diaksés 2 Agustus 2015.
Soekarno.jpg