Obrolan:Artéfak

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sampurasun téh Dewinda Asih Nastiti. niténan kana artikel Artéfak anu didamel ku tétéh. abdi ngaraos tok saé ditinggal tina segi pamakéan kecapnamah. kantun nambihan informasi sanésna anu tiasa nambiahan saé kana artikel tétéh. hapunten pami cariosan abdi kirang merenah. Sampurasun pamaké:Sopianwar