Chris Hemsworth

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Chris Hemsworth

Chris Hemsworth (gumelar di Melbourne, Victoria, Australia, 11 Agustus 1983) nyaéta saurang aktor Hollywood asal Amérika Sarikat anu sohor ku peranna minangka Thor karakter dina komik Marvel anu midangna dina film Thor jeung film The Avengers[1][2]. Taun 2013, Hemsworth kapapancénan pikeun merankeun peran Thor dina sekuél Thor: The Dark World[2]. Lian ti éta, ogé maén dina film-film lianna saperti Snow White and the Huntsman, Red Dawn jeung Star Trek to Darkness[2]. Taun 2015, Hemsworth kapapancénan deui pikeun merankeun peran anggerna minangka Thor, dina film Avengers: Age of Ultron[2]. Chris mangrupa anak ti pasangan Craig Hemsworth jeung Leonie[1]. Bapana saurang Konselor sosial, sedengkeun ibuna saurang guru[1]. Lanceukna Luke Hemsworth, jeung adina Liam Hemsworth anu duanana mangrupa saurang aktor[1]. Tanggal 10 Désémber 2010 Chris nikah jeung Elsa Pataky anu saurang aktris[1]. Tina pakawinanna dipaparin 3 urang anak, India Rose Hemsworth, Tristan, Sasha[1].

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f Profil Chris Evans Diaksés 15 Juli 2015.
  2. a b c d Biography Chris Evans Diaksés 15 Juli 2015.
Nulis.jpg