Liam Hemsworth

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Liam Hemsworth

Liam Hemsworth (gumelar di Melbourne, Australia 13 Januari 1990) nyaéta saurang aktor asal Australia.[rujukan?] Bapana, Craig Hemsworth mangrupa saurang konselor palayanan sosial sedengkeun ibuna, Leonie, minangka guru basa Inggris.[rujukan?] Liam mangrupa bungsu ti 3 sadulur anu kabéhanana profesina minangka aktor nyaéta Chris Hemsworth jeung Luke Hemsworth. [rujukan?]Nalika Liam umurna 8 taun, Liam jeung kulawargana pindah ka Kapuloan Phillip.[rujukan?] Di dinya Liam loba méakeun waktuna pikeun salancaran jeung lanceuk-lanceukna.[rujukan?] Maret 2009, Liam pindah ka Amérika pikeun naratas karir di dunya hiburan.[rujukan?] Ti Juni 2009, Hemsworth ngajalin hubungan jeung Miley Cyrus anu mangrupa lawan maénna dia pilem The Last Song.[rujukan?] Agustus 2010, hubunganna bérés tapi selang babaraha bulan tuluy balikan deui.[rujukan?] Sanggeus babaraha kali putus nyambung, dina bulan Juni 2012 Hemsworth jeung Cyrus ngawawarkeun patunanganna.[rujukan?]


Soekarno.jpg