Miley Cyrus

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Miley Cyrus

Miley Cyrus (lahir di Nashville, 23 Nopémber 1992 (1992-11-23) (yuswa 25)) nyaéta saurang panyanyi kabangsaan Amérika.


Nulis.jpg



Citakan:Uncategorized stub