Miley Cyrus

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Miley Cyrus

Miley Cyrus (lahir di Nashville, 23 Nopémber 1992 (1992-11-23) (yuswa 26)) nyaéta saurang panyanyi kabangsaan Amérika.


Nulis.jpg



Citakan:Uncategorized stub