Shin Min-ah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Shin Min-ah

Shin Min-ah (gumelar di Seongnam, Gyeonggi, Koréa Kidul, 5 April 1984; umur 35 taun) nyaéta saurang aktris ti Koréa Kidul.[1][2] Shin Min-ah ogé aktif di dunya modél sarta jadi saurang panyanyi ogé.[1] Mimiti turun ka dunya hiburanna dina taun 2011.[1] Mimitina mah Shin Min-ah dipilih jadi modél Kiki Magazine.[1] Ti dinya Min-ah dipikawanoh sarta meunang loba tawaran pikeun ngabéntangan sajumlah iklan boh média citak boh éléktronik.[1] Shin Min-ah mingkin kakoncara sanggeus adu-akting jeung Hyun Bin dina épisode Summer Days taun 2008.[1] Min-ah ogé babarengan jeung Ry Seung-beom dina iklan LG Xnote anu digarap Yoo Hee-yeol sarta iklan pilem Giordano anu dibéntangan Jung Woo-sung jeung So Ji-sub taun 2011.[1] Taun 2008, Shin Min-ah jadi aktris Asia munggaran anu ngajalanan pamotrétan bareng jeung modél Calvin Klein.[1] Taun 2011 Min-ah kapilih minangka modél Asia munggaran pikeun proyék DIY ku mérk fashion Amérika, Rag & Bone.[1] Ngaranna disakompétdaunkeun jeung béntang-béntang papan luhur lianna saperti Miranda Kerr, Carolyn Murphy, jeung Karolina Kurkova.[1] Shin Min-ah mangrupa lulusan Universitas Dongguk. Min-ah ogé bijil di sababaraha vidio musik K-Pop.[1] Min-ah ogé nyumbangkeun haleuang sorana di sababaraha soundtrack, kaasup lagu Arang and The Magistrate anu jadi soundtrack pikeun pilem Black Moon produksi taun 2012.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l Kapanlagi.com, Biografi Sin Min Ah. Diaksés 25 Juli 2015.
  2. Kdrama.com, Sin Min Ah. Diaksés 25 Juli 2015.


Soekarno.jpg