Narji

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Sunarji leuwih dipikawanohna mah Narji (gumelar di Jakarta, 10 Agustus 1977; umur 41 taun) nyaéta saurang palawak anu ténar liwat grup lawak Cagur.[1][2] Grup lawak ieu dijejeran ku Narji, Wéndy jeung Déni, anu mimiti midang dina program-program bodoran di stasiun tipi TPI, salah sahijina acara Chatting.[1] Narji nikah jeung Widiyanti anu saurang pramugari dina tanggal 10 Pébruari 2008, akadna di Pekalongan, Jawa Tengah, sedengkeun résépsina di Jakarta.[2]

Karir[édit | édit sumber]

Karir munggaranna ditaratas jeung grup bodor Cagur.[1] Narji sorangan dipiwanoh ku masarakat luyu jeung suksésna Cagur minangka salah sahiji grup bodor pang-ngetopna.[1] Kiwari, lian jadi palawak, Narji sok midang minangka pamawa calagara jeung présénter.[2] Narji kungsi midang jadi Panglima Perang Républik BBM dina acara Républik BBM di Indosiar. Narji ogé kungsi jadi béntang tamu dina sitkom OB.[2] Ari pilem munggaranna nyaéta Pijat Atas Tekan Bawah.[2] Di pilem ieu, Narji kudu merankeun saurang gay.[2]

Filmografi[édit | édit sumber]

Pilem[édit | édit sumber]

Vidio Klip[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d Grup Lawak Cagur Bubas Diaksés tanggal 06 September 2015
  2. a b c d e f g h Narji Diaksés tanggal 06 September 2015