Mark Ruffalo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Mark Ruffalo

Mark Ruffalo (gumelar di Kenosha, Wisconsin, Amérika Sarikat, 22 Nopémber 1967) nyaéta saurang aktor Hollywood asal Amérika Sarikat. Mimiti turun ka dunya peranna nyaéta dina taun 1990[1][2]. Taun 2000 karirna mingkin sohor, ku peranna dina film You Can Count on Me[1][2]. Taun 2012, Ruffalo dipapacénan karakter Hulk dina film The Avengers[2]. Mark mangrupa anak ti pasangan Frank Ruffalo jeung Maria Ruffalo[1]. Bapana saurang parancang wangunan sedengkeun ibuna saurang panata buuk[1]. Dulur-dulur Mark di antarana Tania Ruffalo, Nicole Ruffalo, jeung Scott Ruffalo[1]. Bulan Juni taun 2000 Mark nikah jeung Sunrise Coigney anu saurang aktris[1]. Tuluy tina pakawinanna dipaparin dua urang anak nyaéta Keen Ruffalo jeung Bella[1].

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g Profil Mark Ruffalo Diaksés 15 Juli 2015.
  2. a b c Biography Mark Ruffalo Diaksés 15 Juli 2015.
Nulis.jpg