Obrolan:Umar bin Khattab

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sampurasun kang Mayuyu. Niténan artikel Umar bin Khattab anu didamel ku akang. raosnamah tos saé artikel nu didamel ku aang téh. kantun nambihan sababaraha infarmasi anu raosna masih kénéh seueur upami dipilarian mah. hapunten upami cariosan abdi kirang merenah kang. wassalam. Sopiyulloh Anwar