Obrolan:Ténda

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bingung Kategori[édit sumber]

Kinten-kinten artikel ieu lebet kana kategori naon nya? Abdi masih keneh bingung pami bade nyantumkeun kategori Abee Arturo (sawala) 24 Januari 2015 16.02 (UTC)

Sampurasun kang Kang Abee Arturo, pelem sigana upami dina artikel ténda wikifikasina rada diseueuran. Sangkan teu hideung sareng beureum hungkul seratan dina artikelna. Rada dibulaokeun saeutik. Nuhun. Rakhmanhakim (sawala)

nuhun kana saranna kang, puguhan abdi teh sok bingung keneh perkawis kategori, manawi tiasa ngabantos. Abee Arturo (sawala) 27 April 2015 01.06 (UTC)