Beureum

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Beureum
 
Koordinat Warna
Triplét Hex #FF0000
RGB (r, g, b) (255, 0, 0)
CMYK (c, m, y, k) N (0, 255, 255, 0)
HSV (h, s, v) (0°, 100%, 100%)
  N: Normalisasi ka [ 0–255 ] (robah jadi [0–100])

Beureum nyaéta warna dina frékuénsi cahya panghandapna nu bisa kénéh katangkep ku panon manusa.[rujukan?] Cahya beureum mibanda panjang gelombang kira 700 nm. Getih kaoxigénan warnana beureum alatan ayana hémoglobin.[rujukan?] Cahya beureum mangrupa nu munggaran kaserep ku cilaut, sahingga loba lauk jeung invertebrata laut katémbongna beureum caang nu tadina hideung di habitat aslina.[rujukan?]

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Wiktionary logo
Baca ogé pedaran Wikikamus ngeunaan kecap


Spéktrum éléktromagnétik

Gelombang radio | Gelombang mikro | Infrabeureum | Spéktrum cahaya katémbong | Ultraviolét | Sinar X | Sinar gamma


Katémbong: Beureum | Jingga | Konéng | Héjo | Biru | Indigo | Bungur


Nulis.jpg