Obrolan pamaké:Abee Arturo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Abee Arturo ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

--A.R Dipusparaga (sawala) 20 Nopémber 2014 05.10 (UTC)

Wilujeng Sumping di Undak 1[édit sumber]

Bagéa!

Anjeun geus kadaptar jadi pamilon pasanggiri nulis Wiki Sabanda.

  • Pikeun meunangkeun hadiah utama, anjeun kudu ngaliwatan 10 undakan.
  • Ayeuna anjeun bisa migawé undak 1. Katangtuanana bisa ditingali dina kaca katangtuan Undak 1
  • Upama geus nulis artikel, mangga laporkeun dina Kaca Klaim Undak 1

Cag!

~~~~


--A.R Dipusparaga (sawala) 20 Nopémber 2014 06.19 (UTC)

Ajak Réréncanganana[édit sumber]

Sampurasun Kang Abee,
Hatur nuhun kana partisipasina dina Wiki Sabanda. Supados langkung ramé, mangga tiasa diajakan réréncanganana kanggo ilubiung dina ieu pasanggiri. Pasukan kota tahu sareng ibukota-na diantos pisan nya :)
Hatur nuhun A.R Dipusparaga (sawala) 28 Nopémber 2014 12.56 (UTC)

Muhun mangga Tétéh cantik.. :D engké urang kerahkeun pasukan abi ngéléhkeun suporter persib lah. Siap-siap wéh

--Abee Arturo (sawala) 28 Nopémber 2014 13.01 (UTC)

Siip..siipp.. Nuhun hahaha A.R Dipusparaga (sawala) 28 Nopémber 2014 13.03 (UTC)

Lajengkeun Nyerat[édit sumber]

Sampurasun, Kang Abee Arturo!
Hayu urang lajengkeun nyerat artikelna. Tina dua artikel anu diajukeun nyaéta Gunung Guntur sareng Modal, anu tiasa ditampi mung Modal wungkul, margi artikel Gunung Guntur sanés ngawitan didamel ku Kang Abee. Sanaos kitu, seratanna tos saé, kantun teras dilajengkeun baé nyeratna. Salam --ilhamkang (sawala) 13 Januari 2015 14.36 (UTC)

Siap, hatur nuhun Kang Abee Arturo (sawala) 20 Januari 2015 02.51 (UTC)
Sip, diantos laporan klaimna, nya :) --ilhamkang (sawala) 20 Januari 2015 06.23 (UTC)
Muhun, rada bingung kedah nyerat naon ieu téh Kang :D -- Abee Arturo (sawala) 24 Januari 2015 15.33 (UTC)

Re: Salam Pangwanoh[édit sumber]

Sawangsulna kang, sami waé kuring ogé barining diajar. Hayu atuh urang sasarengan ngokolakeun WBS anu urang-urang ieu téh sangkan leuwih ramé. --Yusup_Ramdani  24 Januari 2015 16.28 (UTC)

Hayu Kang, urang gotongroyong --Abee Arturo (sawala) 24 Januari 2015 16.33 (UTC)
kang, simkuring gaduh saran yeuh, kanggé judul garapan mah mending kénéh nyandak judul anu tos kasohor tapi acan aya dina WBS. Contona siga biografi Ridho Rhoma, atawa Jéndral Soedirman. Tapi teu kunanaon kétang, naon baé ogé, anu penting mah dipikaresep tur gampang pikeun didadarkeunna.--Yusup_Ramdani  24 Januari 2015 18.16 (UTC)
Muhun, nuhun kang saranna. Puguhan nembe ngalongok deui ka dieu ieu teh. Abee Arturo (sawala) 27 April 2015 01.01 (UTC)

Re: Muat Berkas[édit sumber]

Disarankeun kanggo muat berkas teh di common supados nu sanes tiasa oge nganggo. Tapi saupami bade nyimpen di Wikipedia Sunda wungkul, nya teu sawios-wios. Mangga lebet ka Husus:Kunjal. Mangga dicobi. Upami aya deui nu peryogi ditaroskeun, mangga. --Tedi (sawala) 27 April 2015 09.04 (UTC)

Nuhun. Enya bade dicobian

Abee Arturo (sawala) 3 Méi 2015 12.11 (UTC)

Uleman Ngabuburit[édit sumber]

Wilujeng énjing Kang Abee,
Dihaturanan sumping dina acara Ngabuburit Bareng Wikipédia nu baris dilaksanakeun dina:

dinten: Rebo, 8 Juli 2015
tempat: Co & Co Working Space Jl. Dipatiukur No. 5 (Dago), Bandung
waktu: Jam 16.00-20.00

Agénda acara:

  1. Silaturahmi antar pamaké Wikipédia
  2. Ngabuburit bari ngédit artikel bareng
  3. Bukber (buka puasa bersama)

Acara ieu dijamin HARATIISSS.
Tong hilap nyandak léptop atanapi gadget nu sanésna nya.
Kanggé kalancaran acara, mangga konfirmasi heula kasumpinganana dina kaca pamaké sim kuring.
Diantos pisan kasumpinganana. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 2 Juli 2015 01.46 (UTC)

Panutupan Wiki Sabanda[édit sumber]

Sampurasun!
Sayembara Wiki Sabanda parantos ditutup kaping 14 Maret 2016 jam 23.59 WIB. Hatur nuhun kana ilubiung sadérék Abee Arturo dina ieu sayembara. Sadaya hasil anu parantos dipidamel ku sadérék nuju dirékap.

Hasil ahir tina ieu sayembara diumumkeun langsung dina acara panutupan. Ku kituna, panata calagara Wiki Sabanda seja ngulem sadérék Abee Arturo kanggo sumping dina acara nu dimaksad, dina:

Dinten, kaping : Kemis, 24 Maret 2016. '
Jam : 13.00-14.00 WIB
Tempat: Aula Perpustakaan Ajip Rosidi, Jl. Garut No. 2, Kota Bandung.

Sanaos sayembara tos lekasan, kontribusi sadérék dina ngokolakeun Wikipéda teras diantos pisan, sangkan Wikipedia Basa Sunda tiasa teras hirup.

Cag.

Panata Calagara
ilhamkang (sawala) 15 Maret 2016 03.02 (UTC)