Obrolan:Atmosfir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sampurasun kang. saentos ninggal artikel akang abdi salut, artikelna ngandung seuer informasi anu tiasa janten referensi. kantun hiji nu kirang. tinggal nambihan daftar référénsi anu tiasa janten dasar hukum kanu maca. hapunten kang bilih cariosan abdi kirang merenah. Sopiyulloh Anwar