Kim Woo-bin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kim Woo-bin

Kim Woo-bin (gumelar di Seoul, Koréa Kidul, 16 Juli 1989; umur 30 taun) mangrupa saurang aktor sarta modél anu boga ngaran asli Kim Hyun-joong.[1] Woo Bin ditangtayungan ku SidusHQ tina debutna di taun 2009 nepi ka ayeuna.[1] Kim Woo-bin ngamimitian karirna minangka saurang modél ti taun 2009 liwat Seoul Fashion Wee nepi ka ayeuna.[1] Taun 2011, Woo Bin mimiti ngajajal dunya seni peran liwat drama White Christmas.[1][2] Ngan tapi di taun 2013 ngaranna mimiti dipikawanohna mah liwat School 2013.[1] Sanggeus kitu ngaran Kim Woo-bin beuki kakoncara ku dramana jeung Lee Min-ho, The Heirs.[1] Mangrupa-rupa pangajén dipaparin ka Kim Woo-bin ku karirna minangka modél jeung aktor.[2]

Filmografi[édit | édit sumber]

Pilem[édit | édit sumber]

Drama[édit | édit sumber]

Program tipi[édit | édit sumber]

Show langsung[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v Kapanlagi.com Kim Woo Bin Diaksés 25 Juli 2015
  2. a b Kumpulansinopsis.com Profil dan Biodata Kim Woo Bin Diaksés 25 Juli 2015
Soekarno.jpg