Obrolan:Rita Sugiarto

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sampurasun téh. Artikel nu didamel ku tétéh tos saé pisan. seueur informasi nu tiasa digali. kantun nambihan gambar wé anu tiasa nambihan daya tarik tina artikel teteh. hapunten upami cariosan abdi kirang merenah.

Sumuhun, tapi ieu téh saha anu nulis koméntar téh?Méga Sukmawati (sawala) 2 Juli 2015 09.07 (UTC)