Obrolan pamaké:Méga Sukmawati

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wilujeng Sumping di Undak 1[édit sumber]

Bagéa!

Anjeun geus kadaptar jadi pamilon pasanggiri nulis Wiki Sabanda.

  • Pikeun meunangkeun hadiah utama, anjeun kudu ngaliwatan 10 undakan.
  • Ayeuna anjeun bisa migawé undak 1. Katangtuanana bisa ditingali dina kaca katangtuan Undak 1
  • Upama geus nulis artikel, mangga laporkeun dina Kaca Klaim Undak 1

Cag!

~~~~


A.R Dipusparaga (sawala) 30 Maret 2015 05.21 (UTC)

Wilujeng kanggo artikelna![édit sumber]

Wilujeng, Méga!
Sadérék tos hasil ngadamel artikel munggaran anu judulna Rita Sugiarto. Mung aya kénéh kakiranganana, nyaéta teu acan aya référénsi dina unggal kalimahna. Mangga tingali cara ngadamel catetan suku kanggo rujukan référénsina. Cing sumanget nya! ---ilhamkang (sawala) 11 April 2015 03.35 (UTC)

Sumuhun kang, badé ditengetan heula.Méga Sukmawati (sawala) 11 April 2015 08.58 (UTC)
Artikelna tos kabentuk langkung saé ayeuna mah, mung référénsi anu dianggona kirang kénéh. Minimal kedah nganggo dua sumber anu bénten kanggo référénsi. :) --ilhamkang (sawala) 12 April 2015 13.14 (UTC)

Hasil Ngaronda Undak 1[édit sumber]

Sampurasun Mega,
Artikelna tos saé pisan, tos nyumponan sarat kanggé lolos undak 1. Mung aya sababaraha hal nu kedah diperhatoskeun kanggé ka payunna.

  1. wikifisasina imeutan deui, tina 5 artikel nu aya di undak 1 masih kénéh seueur istilah/kekecapan nu acan diwikifisasi;
  2. perhatoskeun deui kategori nu dianggé;
  3. perhatoskeun ogé kecap sareng basa nu dianggé;
  4. wikipédia basa sanésna sapertos wikipedia Indonesia, Inggris, jrrd teu tiasa dianggé rujukan, dina artikel Rita Sugiarto salasahiji rujukan nu dianggéna nya éta wikipédia basa Indonesia, pami badé ge nu dianggé rujukan téh rujukan nu aya dina wiki Indonesia;
  5. sarat minimum artikel di wikipedia nya éta kedah nganggé rujukan minimal (2), wikifisasi, katégori, interwiki, sareng gambar nu ngarujuk kana artikel urang. Sanaos dina undak 1 teu aya katangtosan éta, tapi saéna mah diajar heula ti ayeuna pados kapayunna tos biasa.

Langkung sumanget deui nya nulisna, artikel-artikelna tos saé, komo pami sering nulisna mah.. :) A.R Dipusparaga (sawala) 5 Méi 2015 03.47 (UTC)

Wilujeng, Anjeun Lulus Undak 1[édit sumber]

Wilujeng!

Anjeun geus lulus undak 1!.

Cag!


A.R Dipusparaga (sawala) 5 Méi 2015 04.16 (UTC)

Uleman Ngabuburit[édit sumber]

Wilujeng énjing Méga,
Dihaturanan sumping dina acara Ngabuburit Bareng Wikipédia nu baris dilaksanakeun dina:

dinten: Rebo, 8 Juli 2015
tempat: Co & Co Working Space Jl. Dipatiukur No. 5 (Dago), Bandung
waktu: Jam 16.00-20.00

Agénda acara:

  1. Silaturahmi antar pamaké Wikipédia
  2. Ngabuburit bari ngédit artikel bareng
  3. Bukber (buka puasa bersama)

Acara ieu dijamin HARATIISSS tur aya doorprizena ogé.
Tong hilap nyandak léptop atanapi gadget nu sanésna nya.
Kanggé kalancaran acara, mangga konfirmasi heula kasumpinganana ku cara ngawaleran ieu uleman (tiasa/henteuna sumping) dina obrolan kaca pamaké sim kuring.
Diantos pisan kasumpinganana. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 2 Juli 2015 03.02 (UTC)

Ronda Undak 2[édit sumber]

Wilujeng wengi Méga,
Kanggo artikel Cita Citata sareng Érie Suzan aya sababaraha catetan nu kedah diperhatoskeun:

  1. sumber rujukan kedah disimpen dina unggal ahir kalimah.
  2. Imeutan deui kekecapan nu kedah diwikifisasi, dina dua artikel éta masih kénéh aya nu kalangkung.
  3. Pami tiasa artikel kedah dilengkepan ku gambar.
  4. Interwiki OK
  5. Kategori OK
  6. Sumber rujukan OK

Tina catetan di luhur, sim kuring ngalengkepan hal-hal nu masih kénéh kirang. Parobihanana tiasa ditingal dina kaca ieu 1 2 3

Tetep sumanget nya Méga. Salam. --A.R Dipusparaga (sawala) 2 Juli 2015 13.51 (UTC)

Laporan Kontribusi Mingguan (29 Juni -5 Juli 2015)[édit sumber]

Sampurasun, Méga!
Ieu hasil ngaronda kontribusi sadérék ti kaping 29 Juni - 5 Juli 2015:

14 suntingan (sumber)

Mugi tiasa langkung aktif deui, nya Méga. Teras dilajeng ngédit artikelna. Sing sumanget! --ilhamkang (sawala) 7 Juli 2015 14.57 (UTC)

Ronda artikel undak 2 bagian 2[édit sumber]

Wilujeng wengi Méga,
Ieu hasil ngaronda sim kuring kana artikel-artikel nu tos diklaim dina undak 2:

  1. Élvi Sukaésih Minimal 5 kalimah tos kacumponan, rujukan tiasa dipercaya, wikifisasi OK, interwiki OK, kategori OK, pami tiasa lengkepan ku gambar nya.
  2. Évie Tamala Idem sareng artikel Élvi Sukaésih.
  3. Ikkeu Nurjanah Idem sareng artikel Élvi Sukaésih.
  4. Mansyur S. Idem sareng artikel Élvi Sukaésih.

Dilajeng waé nya Méga. Sumangeeettt.. ^_^ --A.R Dipusparaga (sawala) 12 Juli 2015 15.28 (UTC)

Ronda undak 2 bagean 3[édit sumber]

Wilujeng énjing Méga,

Sadaya sarat kanggé lulus di undak 2 tos kacumponan, 10 artikel anyar + ngoméntaran 5 artikel. Mung aya sakedik tambihan, kanggé nyeratkeun tempat tanggal lahir dina hiji artikel biografi tiasa nganggo citakan lahir mati. Conto pamakéan citakan éta tiasa ditingal dina artikel Narji nu ku sim kuring tos dilereskeun.

Cag ah. --A.R Dipusparaga (sawala) 6 Séptémber 2015 01.09 (UTC)

Wilujeng Anjeun Lulus Undak 2[édit sumber]

Wilujeng!

Anjeun geus lulus undak 2!.

Cag!


--A.R Dipusparaga (sawala) 6 Séptémber 2015 01.13 (UTC)

Tehnis Pengiriman Hadiah[édit sumber]

Méga, kanggé pengiriman hadiah ti undak 2 ka dituna badé dicicil dikintunkeun tiap tos lulus undakan atanapi badé disarengkeun waé di ahir pasanggiri? Nuhun. --A.R Dipusparaga (sawala) 6 Séptémber 2015 01.22 (UTC)

Panutupan Wiki Sabanda[édit sumber]

Sampurasun!
Sayembara Wiki Sabanda parantos ditutup kaping 14 Maret 2016 jam 23.59 WIB. Hatur nuhun kana ilubiung sadérék Méga Sukmawati dina ieu sayembara. Sadaya hasil anu parantos dipidamel ku sadérék nuju dirékap.

Hasil ahir tina ieu sayembara diumumkeun langsung dina acara panutupan. Ku kituna, panata calagara Wiki Sabanda seja ngulem sadérék Méga Sukmawati kanggo sumping dina acara nu dimaksad, dina:

Dinten, kaping : Kemis, 24 Maret 2016. '
Jam : 13.00-14.00 WIB
Tempat: Aula Perpustakaan Ajip Rosidi, Jl. Garut No. 2, Kota Bandung.

Sanaos sayembara tos lekasan, kontribusi sadérék dina ngokolakeun Wikipéda teras diantos pisan, sangkan Wikipedia Basa Sunda tiasa teras hirup.

Cag.

Panata Calagara
ilhamkang (sawala) 15 Maret 2016 03.22 (UTC)