Érie Suzan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Érie Suzan (gumelar di Jakarta, 30 Désémber 1978; umur 40 taun) nyaéta saurang panyanyi dangdut anu mimiti ténar liwat lagu Khusus Malam Ini.[1][2] Erie pernah digugat ku musisi Surendro Prasetyo patali jeung pamakéan lagu "Aku Rindu" ciptaan grup musik Family Band, apingan Yoyo[3]. Singel pamungkas anu dipedal ku Erie nyaéta "Minta Kawin" dina taun 2014 anu diciptakeun ku Posan Tobing drummer grup musik Winner.[4]

Diskrografi[édit | édit sumber]

Album[édit | édit sumber]

  • Mabok Duit[2]
  • Khusus Malam ini[2]
  • Jangan Buang Waktu[2]
  • Tak Dapat Menunggu[2]
  • Aku Rindu[2]
  • Minta Kawin[4]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Erie Suzan Sadar Diri Kalau Tidak Cantik Diakses 02 Juli 2015.
  2. a b c d e f Biodata dan Foto Erie Susan Terbaru Diakses 02 Juli 2015.
  3. Erie Susan Masih Ditunggu Itikad Baiknya oleh Yoyok Padi Diakses 02 Juli 2015
  4. a b Erie Suzan dan "Minta Kawin" dari Posan Tobing Diakses 02 Juli 2015.
Soekarno.jpg