Obrolan:Batu Tritangtu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sampurasun néng Dewinda Asih Nastiti!
Manawi, dina artikel Batu Tritangtu langkung saé upami ditambihan gambar, interwiki sarta paragraf bubuka. Mugia katampi. RakhmanHakim