Obrolan:Lénsa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sampurasun,

Kumaha pami ditambihan deui informasi ngeunaan Lénsa Kaméra ogé.--Méga Sukmawati (sawala) 5 Séptémber 2015 22.51 (UTC)