Obrolan:Balon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sampurasun!
Ngilikan artikel ngeunaan Balon ieu tos saé. Namung panginten saalit deui kanggé eusi sareng référénsina kantun dilengkepan deui supados langkung panceg kanu maosna. Panuhun.--Uchup19 (sawala) 11 Nopémber 2014 09.54 (UTC)