Balon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


balon

Balon nyaéta salah sahiji barang anu dipaké pikeun kaulinan barudak, anu bisa dieusian ku hawa. Salian ti kaulinan barudak, balon ogé kalobaanna mah sok dipaké keur ngahias rohangan di nu keur kariaan, kayanning anu keur tepang taun jeung anu keur ngadahup.[1]

Catetan[édit | édit sumber]

Nulis.jpg