Balon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search


balon

Balon nyaéta salah sahiji barang anu dipaké pikeun kaulinan barudak, anu bisa dieusian ku hawa. Salian ti kaulinan barudak, balon ogé kalobaanna mah sok dipaké keur ngahias rohangan di nu keur kariaan, kayanning anu keur tepang taun jeung anu keur ngadahup.[1]

Catetan[édit | édit sumber]

Nulis.jpg