Obrolan:Adnan Buyung Nasution

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sampurasun kang! Ngiring ngaréwong wios kang? hehe. Manawi teu kirang pangapunten upami sim kuring hoyong ngobrol ngeunaan artikel Adnan Buyung Nasution yasana kang Uchup19. Numutkeun tumbu dina wikipédia Sunda ngeunaan artikel tarjamahan sapertosna aya sababaraha kecap anu kedah disaluyukeun kang. Boh dina cara narjamahkeun boh dina milih kecap. Panginten sapertos kecap "terus" di bagéan atikan dina artikel, langkung saé upami digentos waé ku kecap "tuluy". Teras upami kersa mah panginten kecap " terus daftar wéh di Institut Téknologi Bandung (ITB)" digentos waé ku "tuluy daptar ka Institut Téknologi Bandung (ITB)". Sarta sababaraha bagéan sapertos kirangan kecap wéh, mah, téh. gentos waé kang kecap sempet-kungsi, ngilik-nempo, gero-nyebut, sarta sababaraha basa wewengkon anu teu sadaya anu maos apal kana harti tina kecap éta. Manawi katampi kang, sim kuring ogé sami masih diajar. Hayu diajar sasarengan! Catur panuhun ti sim kuring Rakhmanhakim (sawala)

Rampes!
Mangga, kantenan wé pami akang sumping deui mah moal dugika pareumeun obor meureun ieu pasanggiri téh. Rumaos simkuring masih lemah dina kekecapan tur cara narjamahkeun, mugia tiasa ngama'lum. Jalaran dina hirup kumbuh anu sapertos kitu basa sadidintenna sinareng atikan ogé henteu nujul kana bag-bagan basa Sunda anu merenah. Katampi pisan koméntarna, urang lereskeun sangkan langkung merenah.--Yusup_Ramdani  6 April 2015 02.44 (UTC)
Der ah dilajeng... Kang Rakhman, ulah hilap obrolanana nganggo titimangsa oge. --kumincir (sawala) 6 April 2015 07.41 (UTC)
Muhun kang mangga, sareng neda hapunten sigana titimangsana kakantun hilap néken sakali deui. Hahaha. Cag! RakhmanHakim 7 April 2015 04.34 (UTC)

Gambar[édit sumber]

Sapertosna pami ieu artikel nganggo gambar mah langkung saé kang Ucup.--JamalSq (sawala) 28 Juli 2015 00.10 (UTC)

Mangga diantos pangdeueulna ti cep Jamal, margi abdi teu gaduh gambar anu mibanda lisensi Creative Commonna--Yusup_Ramdani  28 Juli 2015 01.18 (UTC)