Obrolan:Cipatat, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gabungkeun kaca[édit sumber]

Gabungkeun kaca ieu kana Cipatat, Bandung Kulon lantaran sarua eusina. A2613 (sawala) 20 Désémber 2015 13.58 (UTC) A2613 (sawala) 20 Désémber 2015 13.58 (UTC)

Parantos digabungkeun, sareng didamel kaca alihanna. Nuhun Ang A2613. --ilhamkang (sawala) 20 Désémber 2015 14.59 (UTC)