Cipatat, Bandung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Cipatat

Peta lokasi Kacamatan Cipatat
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bandung Kulon
Camat -
Lega 126,05 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 133.079 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Cipatat nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png