Obrolan:Gula kawung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sampurasun! Dina ieu artikel panginten kedah diperhatoskeun ogé perkawis sesebutanna di sawatara wewengkon anu tangtosna bénten-bénten. Sapertos di Sunda aya nu nyebatna gula beureum, gula batok, jrd. Hatur nuhun. Dian Émbarsari (sawala) 2 Agustus 2015 13.54 (UTC)

artikel gula beureum tos aya oge, pami aya kirang atawa aya istilah sejen di wewengkon sanesna, tangtos sae pami dilebetkeun oge. --kumincir (sawala) 3 Agustus 2015 02.29 (UTC)