Obrolan:Bilatung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sampurasun!

Pami bilatung téh pami di Sunda mah tiasa ogé hartosna téh anak ucing pan nya? kumaha pami aya ogé anu ngadadarkeun bilatung (anak ucing) kitu panginten? Dian Émbarsari (sawala) 2 Agustus 2015 13.45 (UTC)