Obrolan:Papantunan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sampurasun, kang Dena! Sateuacanna nyuhunkeun dihapunten, nu maksad sanés badé mapatahan ngojay ka meri, mapatahan ngapung ka manuk, namung saupamana artikel ieu dianggoan gambar banguna mah langkung écés nya. Héhé. Manawi tiasa katampi --Yusup_Ramdani  16 Désémber 2014 10.48 (UTC)

tah eta kang, bingung gambarna. Ke bade ngalebetkeun file musik papantunanna weh. Nuhun komenna :D --Dena Setiawan (sawala) 11 Juli 2015 05.10 (UTC)