Obrolan:Bojong, Parigi, Pangandaran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kakirangan[édit sumber]

Artikel ieu teu akurat lantaran kiwari désa Bojong aya di Kabupatén Pangandaran, sanés Kabupatén Ciamis deui. A2613 (sawala) 26 Désémber 2015 03.59 (UTC)