Go Hyun-jung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Go Hyun-jung

Go Hyun-jung dipikawanoh ogé Ko Hyun-jung (gumelar di Jeolla Kidul, Koréa Kidul, 2 Maret 1971; umur 48 taun) nyaéta saurang aktris, modél sarta panyanyi asal Koréa Kidul anu mimiti ténar liwat sérial drama The Great Queen Seon Deok taun 2009.[1][2] Sérial drama lianna anu geus dibéntanganna nyaéta Love on a Jujube Tree, Eyes of Dawn, A Love Without Fear, Women’s Room, My Mother’s Sea, Farewell, Sandglass, Spring Days, What’s Up Fox?, H.I.T., Daemul, jeung The Queen’s Classroom.[1] Love on a Jujube Tree mangrupa sérial drama munggaran anu dibéntangan ku Hyun-jung.[1]

Filmografi[édit | édit sumber]

Sérial drama[édit | édit sumber]

Pilem[édit | édit sumber]

Pangajén[édit | édit sumber]

  • 2009 MBC Drama Awards: Daesang Award (Queen Seon Duk)[1]
  • 1995 31st Baeksang Awards: Best Actress Nominee for Sandglass[1]
  • 1994 30st Baeksang Awards: Best Actress Nominee for My Mother’s Sea[1]
  • 1992 28st Baeksang Awards: Best New Actress for Love On A Jujube Tree[1]
  • 1989 Miss Korea: First Runner-Up[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t Lintas.me, Profil Biodata dan Kumpulan Foto Go Hyun-jung. Diaksés 15 Juli 2015.
  2. a b Indosiar.com, Go Hyeon-jeong Bicara Soal Alis Mishil di The Great Queen Seon Deok. Diaksés 15 Juli 2015.


Soekarno.jpg