Obrolan Wikipedia:Wiki Sabanda/Katangtuan maén

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Émbaran Katangtuan Cara miluan Tugas Kaca Klaim Béwara Pitulung Sawala

Tanya-Jawab[édit sumber]

Ieu kaca dipaké pikeun ngajawab rupa-rupa patalékan sabudeureun pasanggiri . Anjeun bisa nambahan jejer anyar upama patalékan Anjeun can aya dina ieu kaca pikeun disawalakeun babarengan.

1. Pendaptaran[édit sumber]

Daptarna mayar teu?[édit sumber]

Henteu mayar, 100% haratis.

Kuring geus daptar tapi naha can meunang konfirmasi?[édit sumber]

Ieu sababaraha hal anu nyababkeun anjeun can meunang konfirmasi:

  • Kaca profil anjeun can dieusian.Upama kitu, baca heula pituduh ngeusian kaca pamaké.
  • Ngaran akun Wikipedia Basa Sunda teu sarua jeung ngaran akun anu didaptarkeun dina formulir.

2. Artikel[édit sumber]

Judul Pagedrug[édit sumber]

Kang, manawi tiasa maparin bongbolongan. Sababaraha atawa hampir sadaya judul artikel nu kedah dicumponan téh aya anu masih langsung di oper tina wikipedia Bahasa Indonesia. Sapertos artikel sim kuring anu Tanah padahal di Wikipedia Sunda tos aya Taneuh. Teras sim kuring ogé nyobaan ngeureuyeuh ngeunaan Topeng (teu maké curek da di daptar judul teu maké curek) ari pék di séarching téh parantos aya nu ngadamel ngeunaan éta ku judul Kedok. Janten sim kuring téh bingung. Padahal kereteg nulis mah seueur, tapi pagedrug waé jeung judul anu masih kamalayon jeung pas di check geuning tos aya ku judul séjén. Hatur nuhun. --Rakhmanhakim (sawala) 4 Oktober 2017 02.16 (UTC)

  • Daptar judul mémang dicandak tina basa Indonésia. ku kituna lamun tiasa disundakeun, nya dirobih heula kana basa Sunda. Lamun horéng tos aya dina basa Sunda, artikel teu tiasa diklaim.
  • Judul dina sipatna spésifik atawa dipangaruhan ku karakter anu dianggo waktu ngetik. Jadi judul Topéng, Topeng, topeng, sareng topéng dianggap judul anu béda. Ku kituna, éjahan anu dianggo dina Basa Sunda, upama aya é téléng dina judul, mangka kedah diserat nganggo é --ilham_noer1 (sawala) 6 Oktober 2017 05.58 (UTC)

Koreksi judul halaman[édit sumber]

Seharusnya ini judulnya bukan , tetapi peraturan permainan. Bisa dipindahkan judulnya biar betul? Dibuat juga tautan ke wikisabanda Siska.Doviana (sawala) 28 Séptémber 2017 06.08 (UTC)

Dipindah[édit sumber]

Daék teu lamun ieu kaca téh dipindah ka Wikipedai:? Sangkan ruangnama-na (namespace) teu asup ka ruangnama artikel. Seyoru | ᮍᮛᮧᮘᮢᮧᮜ᮪ 22 Oktober 2017 10.37 (UTC)

Satuju. [[Wikipedia:]] --Tedi (sawala) 23 Oktober 2017 02.46 (UTC)
Sip, urang alihkeun. --ilham_noer1 (sawala) 30 Oktober 2017 16.50 (UTC)

Naha Basa Indonésia[édit sumber]

Hapunten anu kasuhun, naha bet dina tabél jéjér Jadwal Kagiatan mah nganggo basa Indonésia ning? panuhun. --Uchup19 (sawala) 16 Nopémber 2017 10.15 (UTC)

Undak 4[édit sumber]

Punten pami béntang pangajén téh nu kumaha téa?--Yusup_Ramdani  8 Pébruari 2017 22.07 (UTC)