Wikipedia:Wiki Sabanda/Cara daptar

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Émbaran Katangtuan Cara miluan Tugas Kaca Klaim Béwara Pitulung Sawala

Can Boga Akun:
  1. Nyieun Akun Anyar
  2. Ngeusian formulir pendaftaran Wiki Sabanda.
  3. Nungguan konfirmasi ti panitia minangka pamilon kadaptar, dina kaca Obrolan Pamaké.
Geus Boga Akun:
  1. Ngeusian formulir pendaftaran Wiki Sabanda.
  2. Nungguan konfirmasi ti panitia minangka pamilon kadaptar, dina kaca Obrolan Pamaké.
  • Pamaké anu geus dikonfirmasi bakal meunang tanda pamilon sayembara Wiki Sabanda dina Kaca Pamaké.
  • Informasi ngeunaan pamilon bisa ditingali dina kaca béwara