Obrolan pamaké:Siska.Doviana

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Siska.Doviana ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

Tedi (sawala) 13:43, 13 Agustus 2011 (UTC)


Proyek Wiki Sabanda[édit sumber]

Hi, kumaha damang? eta tulisan ngeunaan wiki sabanda, bahasa Indonesia saja apa haruan diterjemahkeun ka basa Sunda?