Wikipedia:Wiki Sabanda/Tugas/Sarat artikel minimal

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Artikel minimal pikeun pasanggiri Wiki Sabanda, sakurang-kurangna kudu nyumponan sarat ieu di handap:

  1. Judul artikel anu rék dijieun meunang tina ideu sorangan, atawa milih topik tina daptar anu disadiakeun dina daptar judul. Bisa ogé tina daptar kaca nu dipikabutuh dina Wikipedia Basa Sunda.
  2. Artikel kudu boga sakurang-kurangna 5 kalimah, kalawan ditambahan rujukan dina unggal tungtung kalimahna.
  3. Sumber rujukan anu dipaké sakurang-kurangna dua sumber anu béda anu bisa dipercaya.
  4. Mibanda katégori.
  5. Maké wikifikasi
  6. Mibanda interwiki
  7. Aya gambar anu relevan.

Conto Artikel Minimal:

Aksara