Kaca nu dipikabutuh

Jump to navigation Jump to search

Daftar laman yang tidak ada yang memiliki paling banyak tautan ke mereka, tidak termasuk laman pengalihan. Untuk daftar laman yang memiliki pengalihan ke mereka, lihat daftar pengalihan rusak.

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 12 Nopémber 2018 02.18. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Pangrobahan ahir ti kaca ieu keur dipaéhkeun. Data anu aya di dieu ayeuna moal dimuat deui.

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #50.

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. Apsis‏‎ (14.933 tumbu)
  2. Inklinasi‏‎ (14.933 tumbu)
  3. Nébula‏‎ (14.929 tumbu)
  4. Anomali rata-rata‏‎ (14.928 tumbu)
  5. Bujur nodeu rumonjat‏‎ (14.928 tumbu)
  6. Magnitudo mutlak‏‎ (14.928 tumbu)
  7. Sumbu semi-mayor‏‎ (14.928 tumbu)
  8. Ékséntrisitas orbit‏‎ (14.928 tumbu)
  9. Argumén periapsis‏‎ (14.927 tumbu)
  10. Planétisimal‏‎ (14.926 tumbu)
  11. Astéroid Apollo‏‎ (8.050 tumbu)
  12. Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia‏‎ (2.244 tumbu)
  13. Bantuan:Pranala‏‎ (1.418 tumbu)
  14. Wikipedia:Pahatu‏‎ (1.418 tumbu)
  15. Obrolan citakan:SMK Swasta di Kabupatén Bogor‏‎ (340 tumbu)
  16. Pitulung:CS1 errors‏‎ (279 tumbu)
  17. Usulan domain undak luhur‏‎ (259 tumbu)
  18. .bq‏‎ (258 tumbu)
  19. .bv‏‎ (258 tumbu)
  20. .cs‏‎ (258 tumbu)
  21. .dd‏‎ (258 tumbu)
  22. .um‏‎ (258 tumbu)
  23. .zr‏‎ (258 tumbu)
  24. .рф‏‎ (258 tumbu)
  25. .срб‏‎ (258 tumbu)
  26. Daptar domain undak luhur internét‏‎ (258 tumbu)
  27. Masr (ngaran domain)‏‎ (258 tumbu)
  28. المغرب.‏‎ (258 tumbu)
  29. اليمن.‏‎ (258 tumbu)
  30. سودان.‏‎ (258 tumbu)
  31. عمان.‏‎ (258 tumbu)
  32. مليسيا.‏‎ (258 tumbu)
  33. Obrolan citakan:CcTLD‏‎ (258 tumbu)
  34. Alt attribute‏‎ (257 tumbu)
  35. Daptar nagara jeung wewengkon dumasar legana‏‎ (204 tumbu)
  36. Daptar nagara jeung wewengkon dumasar kapadetannana‏‎ (194 tumbu)
  37. Kode pos‏‎ (164 tumbu)
  38. Daptar nagara dumasar Human Development Index‏‎ (159 tumbu)
  39. Obrolan citakan:SMK Swasta di Kabupatén Garut‏‎ (157 tumbu)
  40. Obrolan citakan:SMK Swasta di Kabupatén Cianjur‏‎ (148 tumbu)
  41. Astro Nusantara‏‎ (146 tumbu)
  42. TelkomVision‏‎ (146 tumbu)
  43. Citakan:Televisi Indonésia‏‎ (146 tumbu)
  44. Wikipedia:Penafian Umum‏‎ (144 tumbu)
  45. Aora TV‏‎ (143 tumbu)
  46. HomeCable‏‎ (143 tumbu)
  47. IM2 PayTV‏‎ (143 tumbu)
  48. Indovision‏‎ (143 tumbu)
  49. M2V Mobile TV‏‎ (143 tumbu)
  50. MNC‏‎ (143 tumbu)

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).