Kaca nu dipikabutuh

Daftar laman yang tidak ada yang memiliki paling banyak tautan ke mereka, tidak termasuk laman pengalihan. Untuk daftar laman yang memiliki pengalihan ke mereka, lihat daftar pengalihan rusak.

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 19 Méi 2024 13.10. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #50.

Témbongkeun (50 saméméhna | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. Wayback Machine‏‎ (19.971 tumbu)
  2. Ingklinasi‏‎ (14.928 tumbu)
  3. Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia‏‎ (2.593 tumbu)
  4. Bantuan:Pranala‏‎ (1.375 tumbu)
  5. Taksonomi (biologi)‏‎ (979 tumbu)
  6. Wikipedia:Tumbu luar nonaktip‏‎ (957 tumbu)
  7. Kabupatén Aceh Utara‏‎ (853 tumbu)
  8. Pitulung:CS1 errors‏‎ (786 tumbu)
  9. ISO 639-2‏‎ (707 tumbu)
  10. ISO 639-3‏‎ (707 tumbu)
  11. ISO 639-1‏‎ (706 tumbu)
  12. Citakan:Basa wewengkon di Indonésia‏‎ (662 tumbu)
  13. Kabupatén Aceh Besar‏‎ (606 tumbu)
  14. Kabupatén Aceh Timur‏‎ (514 tumbu)
  15. Kategori:Articles containing -language text‏‎ (502 tumbu)
  16. Kabupatén Nias Kidul‏‎ (497 tumbu)
  17. Digital object identifier‏‎ (468 tumbu)
  18. Kabupatén Mandailing Natal‏‎ (434 tumbu)
  19. Kabupatén Padang Lawas Kalér‏‎ (406 tumbu)
  20. Kabupatén Aceh Tenggara‏‎ (385 tumbu)
  21. Obrolan citakan:SMK Swasta di Kabupatén Bogor‏‎ (339 tumbu)
  22. Kabupatén Tanggamus‏‎ (327 tumbu)
  23. Kabupatén Aceh Barat‏‎ (323 tumbu)
  24. Kabupatén Padang Lawas‏‎ (319 tumbu)
  25. Kabupatén Kerinci‏‎ (309 tumbu)
  26. Kabupatén Langkat‏‎ (307 tumbu)
  27. Kabupatén Aceh Tengah‏‎ (296 tumbu)
  28. Kabupatén Karo‏‎ (294 tumbu)
  29. Kabupatén Tapanuli Kalér‏‎ (269 tumbu)
  30. Angiospermae‏‎ (266 tumbu)
  31. Kabupatén Tapanuli Kidul‏‎ (265 tumbu)
  32. Wikipedia:Automated taxobox system/advanced taxonomy‏‎ (264 tumbu)
  33. Wikipedia:Automated taxobox system/intro‏‎ (264 tumbu)
  34. Kabupatén Serdang Bedagai‏‎ (263 tumbu)
  35. Kabupatén Aceh Selatan‏‎ (261 tumbu)
  36. Citakan:KAI style‏‎ (261 tumbu)
  37. Modul:Adjacent stations/KAI‏‎ (261 tumbu)
  38. Usulan domain undak luhur‏‎ (259 tumbu)
  39. .bq‏‎ (258 tumbu)
  40. .bv‏‎ (258 tumbu)
  41. .cs‏‎ (258 tumbu)
  42. .dd‏‎ (258 tumbu)
  43. .um‏‎ (258 tumbu)
  44. .zr‏‎ (258 tumbu)
  45. .рф‏‎ (258 tumbu)
  46. .срб‏‎ (258 tumbu)
  47. Daptar domain undak luhur internét‏‎ (258 tumbu)
  48. Masr (ngaran domain)‏‎ (258 tumbu)
  49. المغرب.‏‎ (258 tumbu)
  50. اليمن.‏‎ (258 tumbu)

Témbongkeun (50 saméméhna | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).