Kim Saé-ron

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kim Saé-ron

Kim Saé-ron (gumelar di Seoul, Koréa Kidul, 31 Juli 2000; umur 19 taun) nyaéta saurang aktris Koréa Kidul.[1] Saé-ron boga dua urang adi awéwé anu ngaranna Kim Yé-ron jeung Kim Ah-ron anu duanana téh aktris ogé.[2] Saé-ron mimiti kawentarna mah sanggeus maén di pilem A Brand New Life dina taun 2009.[2] Tapi leuwih kakoncarana mah mimiti kaangkat dina pilem The Man From Nowhere nu harita adu ékting jeung Won Bin.[2] Ku éktingna éta, Saé-ron hasil meunangkeun panghargaan Best New Actress dina Korean Film Award.[2] Taun 2014, saé-ron maén dina drama nu judulna High School Love On nu harita ngadu ékting jeung Nam Woo-hyun sarta Lee Sung-yéol.[2]

Filmografi[édit | édit sumber]

Pilem[édit | édit sumber]

Drama[édit | édit sumber]

Vidio musik[édit | édit sumber]

Panghargaan[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Viki.com, Kim Sae Ron - Viki, Diaksés 28 Agustus 2015.
  2. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae Kapanlagi.com, Profil Selebriti Kim Sae Ron, Diaksés 28 Agustus 2015.
Soekarno.jpg