Citakan:Pamaké muslim

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Allah1.png
Pamaké ieu nya éta saurang Muslim



Documentation icon Dokuméntasi citakan[jieun]