Kim Hyun-joong

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Kim Hyun-joong

Kim Hyun-joong (gumelar di Seoul, Koréa Kidul, 6 Juni 1986; umur 31 taun) nyaéta saurang aktor sarta panyanyi asal Koréa Kidul.[1] Lian jadi saurang aktor, Kim ogé mangrupa saurang modél, panari, sarta presénter.[1] Lain ngan saukur widang-widang éta anu dileukeunan ku Kim, tapi nyatana mah Kim ogé mahér maénkeun sababaraha instrumén saperti gitar jeung piano.[2] Karir Kim di dunya éntertainmen dimimitian salaku pamingpin grup SS501 dina taun 2005.[2] Dina taun 2008, Kim mimiti asup ka dunya ékting sarta milu casting pikeun reality show We Got Married jeung Hwang Bo, salah saurang sénior anu genep taun leuwih kolot.[2] Duanana sohor tina reality show ieu, ku éktingna salaku pasangan pangantén anyar.[2]

Filmografi[édit | édit sumber]

Drama[édit | édit sumber]

Vidio klip[édit | édit sumber]

Iklan[édit | édit sumber]

DVD[édit | édit sumber]

  • réady,Action! Spain Photo Book (2010)[2]
  • Kim Hyun Joong's "First Love Story DVD" (2010)[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b DramaFever, Kim Hyun Joong / 김현중 - DramaFever, Diaksés 28 Agustus 2015.
  2. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an Kapanlagi.com, Profil Selebriti Kim Hyun Joong, Diaksés 28 Agustus 2015.
Soekarno.jpg