Kim Young-kwang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kim Young-kwang

Kim Young-kwang (gumelar di Inchéon, Koréa Kidul, 11 Januari 1987; umur 32 taun) nyaéta saurang modél sarta aktor asal Koréa Kidul.[1] Young-kwang ngamimitian karirna salaku modél ti taun 2006, sarta kungsi jadi bagian tina mérék fashion dunya kayaning Aléxander McQueen, Vivienne Westwood jeung Étro.[2] Kim Young-kwang mimiti dipikawanoh salaku aktor ti saprak ngabéntangan Runaway Cop taun 2012.[2] Tapi sabenerna, Young-kwang geus aub di dunya seni peran téh ti taun 2008, ngaliwatan drama barengan Hyun Bin jeung Song Hye-gyo, Worlds Within.[2] Kabéhdieunakeun, Kim Young-kwang leuwih sibuk ku karirna minangka aktor.[2] Malah mah Young-kwang ngahaja ganti agénsi sangkan beuki kasohor minangka aktor Koréa Kidul.[2]

Filmografi[édit | édit sumber]

Pilem[édit | édit sumber]

Drama[édit | édit sumber]

Pintonan MV[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Viki.com, Kim Young Kwang - 김영광 - Viki, Diaksés 28 Agustus 2015.
  2. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w Kapanlagi.com, Profil Selebriti Kim Young Kwang, Diaksés 28 Agustus 2015.
Soekarno.jpg