Kim So-yéon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kim So-yéon

Kim So-yéon (gumelar di Seoul, Koréa Kidul, 2 Nopémber 1980; umur 38 taun) nyaéta saurang aktris asal Koréa Kidul.[1][2] So-yéon ngamimitian aktif dunya seni peran ti taun 1994.[2] So-yéon kasohor ku peranna di sérial tipi All About Eve.[2] Dina taun 2005, ia jadi Tsui Hark dina pilem Seven Swords.[rujukan?] Di taun 2008, So-yéon ogé meunang peran utama dina drama Gormet.[2] Kiwari So-yéon jadi aktris utama dina drama anu judulna Iris anu minton di Koréa Kidul.[2] Dina drama anu eusina 20 séri ieu So-yéon peranna jadi agén ti Koréa Kalér.[2]

Filmografi[édit | édit sumber]

Pilem[édit | édit sumber]

Sérial Tipi[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Wowkeren.com, Tentang Kim So Yeon Diaksés 28 Agustus 2015
  2. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y Kapanlagi.com, Profil Selebriti Kim So Yeon Diaksés 28 Agustus 2015
Soekarno.jpg