Kim Sa-rang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kim Sa-rang

Kim Sa-rang (gumelar di Seoul, Koréa Kidul, 12 Januari 1978; umur 41 taun) nyaéta saurang aktris sarta modél asal Koréa Kidul.[1] Sa-rang mangrupa Miss Koréa 2000.[2] Sa-rang ngawakilan Koréa Kidul dina ajang Miss Universe 2001.[2] Harita Sa-rang meunangkeun panghargaan pikeun Best National Costume.[2] Ngaran Kim Sa-rang sohorna mah sanggeus ngabéntangan Secret Garden. Kiwari Sa-rang dipayungan ku agénsi Brave Entertainment.[2]

Filmografi[édit | édit sumber]

Pilem[édit | édit sumber]

Drama[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Wiki Drama, Kim Sa Rang - Wiki Drama Diaksés 28 Agustus 2015
  2. a b c d e f g h i j k l m n o p q Kapanlagi.com, Profil Selebriti Kim Sa Rang Diaksés 28 Agustus 2015
Soekarno.jpg