Kim Ye-won

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kim Ye-won

Kim Ye-won (gumelar di Jolla-do, Koréa Kidul, 5 Désémber 1989; umur 30 taun nyaéta saurang aktor sakaligus panyanyi asal Koréa Kidul.[1] Debutna jeung Jewelry di taun 2011 dina panangtayungan Star Empire.[2] Saagénsi jeung ZE:A, boyband nu anggotana salapan urang lalaki.[2] Sedengkeun Jewelry mah girlband anu ngawengku opat anggota.[2] Sok midang séksi, Kim Ye-won malah ngabéntangan iklan salah sahiji mérék raksukan jero awéwé nu kasohor.[2] Lian mibanda awak nu éndah, Ye-won ogé dipikawanoh salaku visual dina Jewelry lian salaku panyani sarta dancer.[2] Tapi, ayeuna mah sanggeus Jewelry dibubarkeun tanggal 7 Januari 2015, Kim Ye-won tetep aktif dina reality show sarta drama.[2] Ngaranna beuki mindeng diobrolkeun komona mah sanggeus Kim miluan acara We Got Married sarta jadi istri virtual Henry Lau mémber ti Super Junior M.[2]

Drama tipi[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Soompi.com, Actress Kim Ye Won Joins JYP Entertainment, Diaksés 28 Agustus 2015.
  2. a b c d e f g h i j k l m n Kapanlagi.com, Profil Selebriti Kim Yewon, Diaksés 28 Agustus 2015.
Soekarno.jpg