Citakan:Divfloor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Documentation icon Dokuméntasi citakan[tempo] [édit] [jujutan] [beresihan]

Citakan {{divfloor}} digunakeun di Kaca Utama pikeun ngahasilkeun niléi babagian {{{1}}} div {{{2}}} tampa ngabuleudkeun ka luhur.

Pemakéan[édit sumber]

Tempo ogé[édit sumber]