Kim Taé-hee

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kim Taé-hee

Kim Taé-hee (gumelar di Busan, Koréa Kidul, 29 Maret 1980; umur 39 taun) nyaéta saurang aktris Koréa Kidul.[1] Taé-hee bijil minangka béntang nalika Taé-hee jadi pameran salaku lanceuk téré anu jahat dina sérial tipi Stairway to Heaven.[2] Taé-hee geus boga sawatara proyék tipi kayaning Forbidden Love jeung Love Story in Harvard.[2] Dua séri ieu meunang réspon anu hadé pisan.[2] Ku sabab éktingna dina sérial tipi Forbidden Love, Taé-hee dinobatkeun minangka aktris anyar awéwé panghadéna.[2] Dina taun 2009, Taé-hee ékting dina drama Iris minangka Choi Seung-hee.[2]

Filmografi[édit | édit sumber]

Drama[édit | édit sumber]

Pilem[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Hancinema.net, Kim Tae-hee (김태희, Korean actress), Diaksés 28 Agustus 2015.
  2. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s Kapanlagi.com, Profil Selebriti Kim Tae Hee, Diaksés 28 Agustus 2015.
Soekarno.jpg