Citakan:CLB2

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

[[|]]

Documentation icon Dokuméntasi citakan[tempo] [édit] [jujutan] [beresihan]

Templat ieu ngahasilkeun tombol anu bisa diklik jeung didesain maké modul mediawiki.ui.button. Templat ieu bisa diurak-orék saperti ieu,

  • Kode: {{CLB2|Tepas}}
  • Kode: {{CLB2|Tepas|Kaca hareup}}
  • Kode: {{CLB2|Tepas|url=http://su.wikipedia.org}}
  • Kode: {{CLB2|Tepas|class=mw-ui-constructive}}
  • Kode: {{CLB2|Tepas|class=mw-ui-destructive}}
  • Kode: {{CLB2|Tepas|class=mw-ui-progressive}}

Kudu dipiinget yén lamun pamaluruh wéb henteu ngaktifkeun JavaScript, tombolna moal bijil tapi tulisanna mah tetep aya.

Tempo ogé[édit sumber]