Obrolan pamaké:SU26Ilham

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké SU26Ilham ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

~~~~


 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 05:58, 17 Séptémber 2011 (UTC)

hatur nuhun, nyuhunkeun pangapingna sareng bantosanana dina téknis nulis artikel Sundapédia.SU26Ilham (sawala) 06:04, 17 Séptémber 2011 (UTC)

dipandu cara nu teu ngartos,nya?[édit sumber]

Ke upami bade naroskeun nu teu acan kahartos,wartosan,nya? Ieu mah dina raraga nyobian heula.....! Nuhun.... SU11Cece (sawala) 06:47, 17 Séptémber 2011 (UTC)

Muhun mangga Insyaallah, upami aya nu badé ditaroskeun mah mangga satiasa-tiasa ku abdi dibantosan. SU26Ilham (sawala) 06:49, 17 Séptémber 2011 (UTC)

nya panginten kang :) nguping saur bu ruhaliah we SU04Anggi (sawala) 08:58, 17 Séptémber 2011 (UTC)

Ilham....bingung keneh,artikel mah tyos lumayan tapi ngalebetkeunana sareng ngeditna,poho wae Akang mah...bieu ngedit 1 artikel tapi kalah ka aya tulisan Konflik Ngedit Hardjapamekas cenah.....tah kumaha cara ngomeanana sangkan jadi artikel nu sampurna supaya tiasa lebet ka panitia? ke jumaah ka kampus bade dibantun ku Akang wartosan langsung dina laptop kanggo ngedit ngabebenahna,nya? hatur nuhun bantosanana.... SU11Cece (sawala) 14:10, 19 Séptémber 2011 (UTC)

muhun mangga kang, mung abdi teh dugika siang PLP di sakola. nembe wangsul ba'da jumaah.SU26Ilham (sawala) 01:52, 20 Séptémber 2011 (UTC)

Wilujeng Sumping[édit sumber]

Wilujeng sumping Kang Ilham, mugi teras nyerat dina basa Sunda, sumanget! Kadé hilap, dinten énjing ngawitan pasanggiri Sundapédia 2011. Upami aya patarosan anu badé didugikeun, ulah asa-asa, pok baé wakca :D Wilujeng Tandang! --Aditia.Gunawan (sawala) 11:52, 18 Séptémber 2011 (UTC)

Atur Waktu[édit sumber]

Halo Kang Ilham,

Untuk menyamakan penganturan waktu kedalam Waktu Indonesia Barat, silakan mengatur waktunya dengan cara:

  1. Klik Préferénsi pada pojok kanan atas.
  2. Pilih Titimangsa jeung wanci
  3. Pada kolom Format Waktu, pilih Asia/Jakarta pada kolom Wewengkon wanci
  4. Klik Simpen Préferénsi.


Agar tidak ada perbedaan masalah absensi ya, Tetap semangat menyuntingnya. :D


Hatur nuhun.

 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 12:41, 22 Séptémber 2011 (UTC)

OK kang Hendra, waduh kemaren itu saya agak tersendat nyunting+nulis di wiki soalnya ada seminar di UPI, saya kbagian bikin sertifkat.hehe.... SU26Ilham (sawala) 17:30, 23 Séptémber 2011 (UTC)

Kang lain kali kalau mau membalas pembicaraan saya, langsung ke sawala saya ajah soalnya kalau balesnya disini kan saya jadi gak dapet notifikasinya, jadi saya gak tau Kang Ilham bales pembicaraan saya atau tidak. Ini kebetulan saja saya lewat dan jadi tau kalau Akang bales punya saya.


hehehehe...

Semangat kang.  Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 02:38, 24 Séptémber 2011 (UTC)

Nuhun[édit sumber]

Hehe.. nuhun kang.. nyhunkeun bntosan n aping abdi ue.. :-D langkung sepuh mah lngkung seueur pnglamanna..hihihihii SU05Anisa (sawala) 12:28, 25 Séptémber 2011 (UTC)

Ngaronda[édit sumber]

Kang Ilham, ieu hasil ngaronda abdi kana kontribusi salira ti kaping 19 September - 1 Oktober 2011.

  • Salira tos 69 kali ngedit (kirang keneh 21 deui) kanggo lolos dina jirangan kahiji.
  • Absensi copong opat dinten nyaeta ping 22,23,28,jeung 30 September

Ayeuna perkawis artikel

Catetan:
  • Interwiki, Gambar, Réferénsi, katégori tos sip déh. Kantun ngédit rédaksina wé nya...
  • Artikel teu (acan) kaétang
  • Jangari
Catetan:
  • Referénsi nembé opat
  • Tacan aya interwiki
  • éjahanna asa can nganggo é téléng nya?
  • Héhéh, ieu mah da hésé dipanjangkeunna nya? nya atos wé diétang artikel taratas

Sakitu wé heula salam --Aditia.Gunawan (sawala) 15:11, 1 Oktober 2011 (UTC)

Re: Kang tolong dicek[édit sumber]

Halo kang Ilham,

Berikut adalah hasil yang telah saya cek:


  1. Seni Pintonan - Masih 120 kata (-40 kata lagi)..hehehehe :D OK
  2. Seminar - Masih 151 kata (-9 kata lagi)..hahaha..hampir kang OK
  3. Psikolinguistik - OK
  4. Kandaga Kecap - refrensinya baru 1 OK
  5. Opera - OK
  6. Kebon Raya Cibodas - OK
  7. Tipografi - OK
  8. Radén Tjétjé Somantri - Teu aya interwikina OK
  9. Fotografi (poho asup log) - teu aya referensina
  10. Pager - OK
  11. Pantun Baduy - teu aya interwikina OK
  12. Anakronismeu - OK
  13. Suyadi - OK
  14. Basisir Jayanti - teu aya interwikina OK
  15. Curug Citambur - teu aya interwikina OK
  16. Basisir Apra - teu aya interwikina OK
  17. Basisir Sérég - baru 64 kata (-96 kata)
  18. Curug Cibeureum - teu aya interwikina OK
  19. TVRI - OK
  20. RCTI - OK
  21. SCTV - OK
  22. Sir Isaac Newton - teu aya interwikina OK
  23. Alessandro Volta - baru 141 kata (-19 kata) OK
  24. Aristoteles - OK

Dari 24 artikel rintisan yang akang ajukan, hanya 11 yang bisa terhitung, jadi butuh 10 artikel lagi untuk bisa lanjut ke putaran ketiga. Jadi untuk sementara kang Ilham masih masuk dalam kategori "Peserta ditahan"..heheheh

Tetap semangat kang. Perbaiki ajah yang udah saya kasih catatatn di atas kang.


Salam,


 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 8 Nopémber 2011 13.22 (UTC)

Artikel Lolos[édit sumber]

Halo Kang Ilham,


Coba kalau emang akang sudah merasa memperbaiki artikel sebanyak 22, coba berikan daftarnya ke saya karena dari daftar yang diajukan pertama itu hanya 10 yang memenuhi kriteria untuk artikel rintisan.

segera ajukan ya.


Salam,

 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 9 Nopémber 2011 23.58 (UTC)

ditampi[édit sumber]

hehe . . cip kang haturnuhun . .

ditampi[édit sumber]

hehe . . cip kang haturnuhun . .

Artikel perbaikan[édit sumber]

Halo kang Ilham,

saya cek lagi ya artikel-artikelnya:

  1. Seminar - OK
  2. Psikolinguistik - OK
  3. Kandaga Kecap - OK
  4. Opera - OK
  5. Kebon Raya Cibodas - OK
  6. Tipografi - OK
  7. Radén Tjétjé Somantri - OK
  8. Pager - OK
  9. Pantun Baduy - OK
  10. Anakronismeu - OK
  11. Suyadi - OK
  12. Basisir Jayanti - OK
  13. Curug Citambur - OK
  14. Basisir Apra - OK
  15. Curug Cibeureum - OK
  16. TVRI - OK
  17. RCTI - OK
  18. SCTV - OK
  19. Sir Isaac Newton - OK
  20. Alessandro Volta - OK
  21. Aristoteles - OK

Artikel teu memenuhi kriteria[édit sumber]

  1. Seni Pintonan - Masih 120 kata (-40 kata lagi)..hehehehe :D


Dari hasil pengecekan saya dan pengamatan saya, akang telah menyelesaikan 21 artikel rintisan. Maka dengan ini aku nyatakan bahwa kamu berhak LOLOS ke putaran ketiga dan berhak untuk melanjutkan putaran ketiga terhitung tanggal 10 nopember 2011. Selamat bertanding kembali dan tetap semangat ya. Perlu diingat bahwa artikel rintisan yang dibuat di putaran ketiga ini merupakan artikel rintisan baru.


Salam,


 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 11 Nopémber 2011 05.50 (UTC)


iyaa artikel yang dibuat selama ditahan itu cuma masuk kontribusi kamu dan tidak masuk kedalam penilaian. Tetapi kalau absensi tetap dihitung dari awal putaran ketiga.  Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 11 Nopémber 2011 07.58 (UTC)